Souhlasíte?

01 / 06

Rostlinné mléko už je k dostání skoro v každé kavárně.

Přeskočit

Souhlasíte?

02 / 06

Nabídka zeleninových pomazánek je už samozřejmostí ve všech obchodech.

Přeskočit

Souhlasíte?

03 / 06

Mám ve svém okolí alespoň jednoho člověka, který dává přednost rostlinné kuchyni.

Přeskočit

Souhlasíte?

04 / 06

Počet lidí s intolerancí nebo dokonce alergií na laktózu narůstá a ti jistě ocení nabídku rostlinných produktů jako alternativu.

Přeskočit

Souhlasíte?

05 / 06

Znám restauraci, kde podávají skvělé rostlinné jídlo.

Přeskočit

Souhlasíte?

06 / 06

Jáhly, červená čočka, chřest nebo ovesné vločky? Rostlinná kuchyně znamená tisíce možností!

Přeskočit

Tradiční štědrovečerní hostina rostlinně

Prý Vánoce bez kapra? Jde to! Máme pro Vás tipy, jak připravit tříchodovou štědrovečerní hostinu podle našich předků - chutně, jednoduše a hlavně rostlinně.

Veronika Charvátová
23. 11. 2020

Tady se najím rostlinně – seznam restaurací

Přicházíte do podniku, který neznáte a ve skrytu duše doufáte, že v něm najdete povedené rostlinné jídlo? To moc dobře známe, a tak jsme našli řešení.

Libor Pozníček
16. 11. 2020

Ta mrkev v mym sklepě

Než se pustíte do maratonu zavařování, kvašení a nakládání, přesvědčte se o tom, že jste mistry ve skladování. Zeleninu si totiž můžete užít čerstvou i v zimě.

Adam Novotný
10. 11. 2020

Lokálka říjen: Jedna vládne všem

Zatímco UHO bychom nejraději zcela vytěsnili z gastronomické mapy, UDO by nyní nemělo chybět v žádné lednici. Že UDO neznáte? Nachytřete se v říjnové lokálce.

Adam Novotný
19. 10. 2020

Lokálka září – babí léto

V čem se liší petržel od pastiňáku, proč musí čekanka stále čekat na svou renesanci a jak si doma vyrobit umeboshi? Projeďte se s námi zářijovou Lokálkou.

Adam Novotný
7. 9. 2020

Jak rozšířit rostlinnou nabídku v kavárně

Důvodů, proč rozšířit rostlinnou nabídku Vaší kavárny, jste asi slyšeli dost. Poradil Vám ale někdo, jak na to? Připravili jsme pro Vás 6 kroků, kterými začít.

Libor Pozníček
14. 8. 2020

Lokálka červenec: Hojnost

Červenec je měsícem hojnosti. Projdete se o víkendu v teplém ránu po dvorku a bohatě posnídáte.

Adam Novotný
23. 7. 2020

Lokálka červen: Konečně ovoce

Vítejte u další lokálky, tentokráte červnové. Období plněných knedlíků může začít, oprašte recepty na ty nejvláčnější. Lokálka vyjíždí, nasedat!

Adam Novotný
11. 6. 2020

Umami od mámy: Kde se bere chuť?

Sladká, slaná, hořká, kyselá a...UMAMI - chuť, kterou lze jedním slovem těžko popsat, ale kterou naše chuťové pohárky bezmezně milují.

Adam Novotný
15. 5. 2020

Lokálka květen: Zpátky na trh

Nastupte do naší lokálky - měsíčního přehledu o tom, co zrovna můžete sklízet na zahrádce, nakupovat na farmářských trzích nebo vyndavat z nabité spižírny.

Adam Novotný
10. 5. 2020