Souhlasíte?

01 / 06

Rostlinné mléko už je k dostání skoro v každé kavárně.

Přeskočit

Souhlasíte?

02 / 06

Nabídka zeleninových pomazánek je už samozřejmostí ve všech obchodech.

Přeskočit

Souhlasíte?

03 / 06

Mám ve svém okolí alespoň jednoho člověka, který dává přednost rostlinné kuchyni.

Přeskočit

Souhlasíte?

04 / 06

Počet lidí s intolerancí nebo dokonce alergií na laktózu narůstá a ti jistě ocení nabídku rostlinných produktů jako alternativu.

Přeskočit

Souhlasíte?

05 / 06

Znám restauraci, kde podávají skvělé rostlinné jídlo.

Přeskočit

Souhlasíte?

06 / 06

Jáhly, červená čočka, chřest nebo ovesné vločky? Rostlinná kuchyně znamená tisíce možností!

Přeskočit

Jak rozšířit rostlinnou nabídku v kavárně

Důvodů, proč rozšířit rostlinnou nabídku Vaší kavárny, jste asi slyšeli dost. Poradil Vám ale někdo, jak na to? Připravili jsme pro Vás 6 kroků, kterými začít.

Libor Pozníček
14. 8. 2020

Lokálka červenec: Hojnost

Červenec je měsícem hojnosti. Projdete se o víkendu v teplém ránu po dvorku a bohatě posnídáte.

Adam Novotný
23. 7. 2020

Tady se najím rostlinně – seznam restaurací

Přicházíte do podniku, který neznáte a ve skrytu duše doufáte, že v něm najdete povedené rostlinné jídlo? To moc dobře známe a tak jsme našli řešení.

Libor Pozníček
14. 7. 2020

Lokálka červen: Konečně ovoce

Vítejte u další lokálky, tentokráte červnové. Období plněných knedlíků může začít, oprašte recepty na ty nejvláčnější. Lokálka vyjíždí, nasedat!

Adam Novotný
11. 6. 2020

Umami od mámy: Kde se bere chuť?

Sladká, slaná, hořká, kyselá a...UMAMI - chuť, kterou lze jedním slovem těžko popsat, ale kterou naše chuťové pohárky bezmezně milují.

Adam Novotný
15. 5. 2020

Lokálka květen: Zpátky na trh

Nastupte do naší lokálky - měsíčního přehledu o tom, co zrovna můžete sklízet na zahrádce, nakupovat na farmářských trzích nebo vyndavat z nabité spižírny.

Adam Novotný
10. 5. 2020