Souhlasíte?

01 / 06

Rostlinné mléko už je k dostání skoro v každé kavárně.

Přeskočit

Souhlasíte?

02 / 06

Nabídka zeleninových pomazánek je už samozřejmostí ve všech obchodech.

Přeskočit

Souhlasíte?

03 / 06

Mám ve svém okolí alespoň jednoho člověka, který dává přednost rostlinné kuchyni.

Přeskočit

Souhlasíte?

04 / 06

Počet lidí s intolerancí nebo dokonce alergií na laktózu narůstá a ti jistě ocení nabídku rostlinných produktů jako alternativu.

Přeskočit

Souhlasíte?

05 / 06

Znám restauraci, kde podávají skvělé rostlinné jídlo.

Přeskočit

Souhlasíte?

06 / 06

Jáhly, červená čočka, chřest nebo ovesné vločky? Rostlinná kuchyně znamená tisíce možností!

Přeskočit
Cz En
Cz En
Hero cover Hero title

Plant-Powered Perspectives 2022 Green line

Calendar icon 10. 10. 2022, Spojka Karlín, Praha

VSTUPENKY JIŽ NEJSOU V PRODEJI

Arrow
Post image

O konferenci Green line

Plant-Powered Perspectives. Průkopnická konference zaměřená na business sektor sleduje, reflektuje a posouvá trend rostlinné kuchyně v kontextu České republiky.

Potravinářství se nám mění před očima. Výrobci, restaurace i supermarkety objevují obrovský potenciál, který rostlinná kuchyně vnáší do jejich podnikání. Flexitariánství, rostlinný protein, alternativy masa – to jsou výrazy, které se v posledních letech skloňují napříč médii, která se tomuto odvětví věnují.

Jste na novou vlnu dobře připraveni? Odpověď a inspiraci vám nabídneme prostřednictvím konference Plant-Powered Perspectives, kde budete mít možnost setkat se s předními odborníky na rostlinné stravování a inspirovat se v rozšiřování či inovaci vašeho sortimentu.

Součástí programu bude i mapování potenciální synergie soukromého a veřejného sektoru. Nejen ve střední Evropě totiž vnímáme rostoucí nezbytnost mezisektorové spolupráce pro budoucí vývoj a zdostupnění rostlinných alternativ.

Vítejte na třetím ročníku konference Plant-Powered Perspectives. Letos poprvé offline.

Arrow

Pro koho
je akce určena?
Green line

zástupce segmentu FMCG, HoReCa a retail
výrobce potravin
zástupce masného průmyslu hledající nová řešení
potravinové a potravinářsko-technologické startupy
investory a inovátory potravinářského průmyslu
instituce, které chtějí držet krok se současnými trendy
všechny, kteří sledují současné trendy

Konference proběhne v pondělí 10. 10. 2022 v moderních prostorech
Spojka Events a bude simultánně tlumočena (CZ/EN)

Post image

PROGRAM Green line

Čas

Téma

Řečník

  • 08:30-09:00

    Door open

    Více info

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 09:00-09:15

    Uvítání - seznámení s moderátory

    Libor Pozníček

    Libor Pozníček

    Vanda Kofroňová

    Vanda Kofroňová

    +1

    Více info

    Libor Pozníček Vanda Kofroňová

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 09:15-09:25

    OREA HOTELS - První rostlinná polopenze v Česku

    Lukáš Želechovský

    Lukáš Želechovský

    Více info

    Lukáš Želechovský

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 09:25-09:45

    Prodejní data rostlinných produktů – jaké jsou tendence v ČR?

    Andrea Vozníková

    Andrea Vozníková

    Více info

    Andrea Vozníková

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 09:45-10:30

    Spolupráce veřejného a soukromého sektoru, inspirace z Dánska

    Sidsel Poulsen

    Rune-Christoffer Dragsdahl, Sidsel Poulsen

    Více info

    Sidsel Poulsen

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 10:30-11:00

    Coffee break

    Více info

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 11:00-11:20

    Get Inspired by Naturli!

    Henrik Lundt

    Henrik Lund

    Více info

    Henrik Lundt

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 11:00-12:00

    Paralelní část programu: Kulatý stůl se zástupci Dánské Vegetariánské společnosti, prezidentem Svazu obchodu a cestovního ruchu, politiky a úředníky

    Více info

    Popis prezentace:
    Moderovaný kulatý stůl. Po úvodním slovu Tomáše Prouzy bude následovat otevřená diskuze o příležitostech a výzvách podpory rostlinné stravy, inovací a produktů nejen na základě dánských zkušeností. V 10:50 se shromáždíme u pravého zadního vchodu a společně se odebereme na debatu v budově naproti. Tato část programu je určena pouze pro politiky a zástupce veřejné sféry.

  • 11:20-11:50

    Panelová diskuze no. 1

    Martin Jahoda

    Martin Jahoda

    Martina Štrbavá

    Martina Štrbavá

    Martin Čermák

    Martin Čermák

    +2

    Více info

    Martin Jahoda Martina Štrbavá Martin Čermák

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 11:50-12:05

    E-commerce a marketing s Martinem Lantou

    Martin Lanta

    Martin Lanta

    Více info

    Martin Lanta

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 12:05-12:20

    Ženy s.r.o - Direct to change aneb nejen o přímé cestě k zákazníkovi

    Eva Čejková

    Eva Čejková

    Více info

    Eva Čejková

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 12:20-13:30

    Networking lunch

    +1

    Více info

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 13:30-14:00

    Panelová diskuze no. 2

    Michal Skala

    Michal Skala

    Adéla Kovková

    Adéla Kovková

    Tomáš Myler

    Tomáš Myler

    +2

    Více info

    Michal Skala Adéla Kovková Tomáš Myler

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 14:00-14:20

    Post Milk Generation by Oatly

    Toby Weedon

    Toby Weedon

    Více info

    Toby Weedon

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 14:20-14:40

    Garden Gourmet: Příběh Rostlinného Vuňáka

    Zbyněk Haindl

    Zbyněk Haindl

    Více info

    Zbyněk Haindl

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 14:40-15:00

    Revo: Rostlinný losos z 3D tiskárny!

    Robin Simsa

    Robin Simsa

    Více info

    Robin Simsa

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 15:00-15:30

    Seafood break

    Více info

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 15:30-15:55

    Get Inspired by Semix!

    Eva Dubinská

    Eva Dubinská

    Více info

    Eva Dubinská

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 15:55-16:15

    Tady se najím rostlinně: Starbucks

    Michal Holotík

    Michal Holotík

    Více info

    Michal Holotík

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 16:15-16:45

    CHEFS TALK

    Denisa Michnová

    Denisa Michnová

    Filip Sajler

    Filip Sajler

    Ondřej Panoš

    Ondřej Panoš

    +2

    Více info

    Denisa Michnová Filip Sajler Ondřej Panoš

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 16:45-17:05

    Coffee + Cake

    +1

    Více info

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

  • 17:05-17:20

    Vyhlášení soutěže + rozloučení

    Více info

    Popis prezentace:
    Podrobnosti budou doplněny.

Jak probíhaly
loňské ročníky?
Green line

Buďme v kontaktu

User
User
User

Ochrana osobních údajů je pro nás prioritou. Více informací, jak zacházíme
s vašimi daty, najdete v tomto dokumentu.

VSTUPENKY JIŽ NEJSOU V PRODEJI Green line

Go out