Souhlasíte?

01 / 06

Rostlinné mléko už je k dostání skoro v každé kavárně.

Přeskočit

Souhlasíte?

02 / 06

Nabídka zeleninových pomazánek je už samozřejmostí ve všech obchodech.

Přeskočit

Souhlasíte?

03 / 06

Mám ve svém okolí alespoň jednoho člověka, který dává přednost rostlinné kuchyni.

Přeskočit

Souhlasíte?

04 / 06

Počet lidí s intolerancí nebo dokonce alergií na laktózu narůstá a ti jistě ocení nabídku rostlinných produktů jako alternativu.

Přeskočit

Souhlasíte?

05 / 06

Znám restauraci, kde podávají skvělé rostlinné jídlo.

Přeskočit

Souhlasíte?

06 / 06

Jáhly, červená čočka, chřest nebo ovesné vločky? Rostlinná kuchyně znamená tisíce možností!

Přeskočit

Patroni

Martin Kortus

Head Chef školy vaření Laboratorio

„Jídlo je základem našeho bytí, od něj se odráží to, jak žijeme a jak se cítíme. Proto není divu, že se rostoucí zájem o rostlinné stravování nedá přehlédnout. Na našich kurzech je pořád více a více lidí, kteří se zajímají o rostlinnou kuchyni. Naprostým základem gastronomie je práce s kvalitními surovinami. Pečlivý výběr dodavatelů nám v Laboratoriu pomáhá dosahovat při přípravě jídel těch nejlepších výsledků.“