Nabídka zeleninových pomazánek je už samozřejmostí ve všech obchodech.
Mám ve svém okolí alespoň jednoho člověka, který dává přednost rostlinné kuchyni.
Počet lidí s intolerancí nebo dokonce alergií na laktózu narůstá a ti jistě ocení nabídku rostlinných produktů jako alternativu.
Jáhly, červená čočka, chřest nebo ovesné vločky? Rostlinná kuchyně znamená tisíce možností!
Ochrana osobních údajů je pro nás prioritou. Více informací, jak zacházíme
s vašimi daty, najdete v tomto dokumentu.
Ochrana osobních údajů je pro nás prioritou. Více informací, jak zacházíme
s vašimi daty, najdete v tomto dokumentu.
Rostlinná kuchyně je jedním z hlavních gastronomických trendů pro rok 2019. Shoduje se na tom jak Spirit Magazín, tak studie Foodcast 2019 společnosti Uber Eats. Jenže jak uspokojit rostoucí počty zákazníků, kteří se ptají po rostlinné nabídce ve Vašem menu? Pomůžeme. Připravujeme pro Vás průvodce rostlinnou kuchyní pro restaurace. Najdete v něm podstatné informace pro veškerý personál – kuchaře, manažery i obsluhu. Všechny důležité znalosti a pořádná dávka inspirace. Produkty, které Vám nesmí chybět, finty, recepty, dodavatelé – vše, co potřebujete vědět o rostlinné kuchyni v jednom dokumentu již brzy na našem webu. Všechny informace se včas dozvíte skrz naše sociální sítě, tak nás nezapomeňte sledovat.