Souhlasíte?

01 / 06

Rostlinné mléko už je k dostání skoro v každé kavárně.

Přeskočit

Souhlasíte?

02 / 06

Nabídka zeleninových pomazánek je už samozřejmostí ve všech obchodech.

Přeskočit

Souhlasíte?

03 / 06

Mám ve svém okolí alespoň jednoho člověka, který dává přednost rostlinné kuchyni.

Přeskočit

Souhlasíte?

04 / 06

Počet lidí s intolerancí nebo dokonce alergií na laktózu narůstá a ti jistě ocení nabídku rostlinných produktů jako alternativu.

Přeskočit

Souhlasíte?

05 / 06

Znám restauraci, kde podávají skvělé rostlinné jídlo.

Přeskočit

Souhlasíte?

06 / 06

Jáhly, červená čočka, chřest nebo ovesné vločky? Rostlinná kuchyně znamená tisíce možností!

Přeskočit

Rostlinně pro restaurace

Rostlinná kuchyně je na vzestupu. V České republice zařazuje do svého jídelníčku rostlinné alternativy masa každý pátý člověk a za flexitariány se označuje 21 % Čechů, vyplývá z průzkumu FMCG Gurus pro Českou veganskou společnost z roku 2021. Jenže jak uspokojit rostoucí počty zákazníků, kteří se ptají po rostlinné nabídce ve Vašem menu? Bezplatně Vám pomůžeme s prvními kroky.

Představujeme Průvodce rostlinnou kuchyní pro restaurace. Najdete v něm podstatné informace pro veškerý personál – kuchaře, manažery i obsluhu. Rady a tipy šéfkuchařů, produkty, které Vám nesmějí chybět, finty, recepty, dodavatelé a k tomu pořádná dávka inspirace – vše, co potřebujete vědět o rostlinné kuchyni na jednom místě.

Protože společně dokážeme nabídnout víc než jen hranolky s kečupem.

Že už na menu rostlinnou nabídku máte? Výborně! Nezapomeňte si říct o naši nálepku TADY SE NAJÍM ROSTLINNĚ, požádejte o ni přímo ve formuláři. Informujte tak své hosty hned na prahu dveří, že u Vás najdou aspoň jedno plnohodnotné rostlinné jídlo. Po jejím nalepení Váš podnik zařadíme na naši mapu.

Podnik registrujte i na restauračních mapách HappyCow a soucitne.cz. Zákazníci si Vás snadněji najdou.

Máte otázky?
Obraťte se na nás: restaurace@rostlinne.cz

Stáhněte si Průvodce

Stáhnout

Přidejte si nás na Facebooku & Instagramu.